Silhouette

NOTHING FEELS LIKE SILHOUETTE

Silhouette heeft een revolutie teweeg gebracht met ’s werelds lichtste brillen. Extreem hoge afwerkingsnormen en het gebruik van de nieuwste materialen en productietechnieken stellen ons in staat om nieuwe en innovatieve producten te creëren. 

We maken sinds 1964 brillen in Oostenrijk. Zo garanderen we hoge kwaliteit en uitstekende afwerking met behulp van de beste materialen, zodat onze brillen op het gebied van comfort ongeëvenaard zijn.

Kernkwaliteiten

  • Precisie gemaakt in Oostenrijk
  • Iconisch Minimalisme
  • Lichtste brillen ter wereld
  • Ongeëvenaard vakmanschap
  • Hoogwaardige materialen

100% Silhouette

Silhouette vindt de manier waarop lenzen en monturen worden gecombineerd opnieuw uit. De lenzen en monturen zijn naast elkaar ontwikkeld en perfect op elkaar afgestemd, zodat elk paar brillen op maat wordt gemaakt. Deze unieke full-service aanpak is wat onze bril zo bijzonder maakt. Ze zijn altijd 100% Silhouette en elk paar is een meesterwerk. Met behulp van componenten die zorgvuldig zijn ontworpen voor maximale compatibiliteit, wordt elke Silhouette-bril volledig geassembleerd op het hoofdkantoor van Silhouette in Linz, Oostenrijk, in ons Lens Lab.

Zonnebrillen

Silhouette luidt het nieuwe seizoen in met een fascinerende en stijlvolle nieuwe collectie zonnebrillen. De populaire Accent Shades lijn wordt uitgebreid met enkele markante nieuwe modellen. In de klassieke Sun Lite collectie en de luxueuze Bolschoi Grace reeks zijn dan weer tal van tijdloze ontwerpen te vinden.

Meer weten? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Silhouette

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.