Smeyel

Nieuwe distributeur voor alle AVIZOR producten

SMEYEL is een nieuw opgericht Nederlands bedrijf met bijna 30 jaar ervaring in de Nederlandse en Belgische optiekmarkt. Sinds 1 juni 2023 de exclusieve distributeur voor AVIZOR-producten binnen Nederland en België.

Wij bieden je, als opticien in Nederland en België, AVIZOR’s volledig assortiment contactlensvloeistoffen en oogdruppels aan. Dit doen we met een big SMEYEL en een geweldige klantenservice!

Hiervan krijg je een SMEYEL 😁

  • Eerlijk en transparant: duidelijke prijsstelling en voor iedereen gelijk
  • Flexibel: we denken mee en denken in oplossingen, reageren snel en zijn proactief
  • Samenwerken: we hebben elkaar nodig en dat begrijpen wij maar al te goed
  • Plezier: we doen ons werk met een SMEYEL 😁

Meer over AVIZOR

Avizor, opgericht in 1981, is een gerenommeerd bedrijf dat zich richt op de productie van contactlensvloeistoffen en oogdruppels van hoge kwaliteit. Alle producten worden geproduceerd in hun moderne fabriek in Madrid, Spanje. Het bedrijf heeft een sterke internationale aanwezigheid en wordt al verkocht in meer dan 80 landen. Avizor is zeer toegewijd aan het bieden van innovatieve oplossingen voor oogverzorging nu en naar de toekomst. Zij zijn bekend van producten zoals Ever Clean, Unica Sensitive, GP Multi en Lacrifresh.

Bereikbaar
Via onderstaand contactformulier of telefonisch zijn wij – van maandag t/m vrijdag van 8 uur ’s morgens tot 8 uur ’s avonds en zaterdags van 8 uur ’s morgens tot 6 uur ’s middags – bereikbaar.

Contactformulier SMEYEL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.