Talba

Samen zorgen wij ervoor dat u gezien wordt!

Bent u op zoek naar een mooi brillendoekje bedrukt met uw logo, een originele Clic bril of een hippe brillenketting? Of wilt u graag een etui, tas of afleverset, geheel gepersonaliseerd in uw eigen huisstijl? Bij Talba Nederland is het allemaal mogelijk.

Talba Nederland is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de optiekbranche en heeft daardoor de nodige kennis en ervaring in huis om u een goed advies te geven.

Kernkwaliteiten

  • Meer dan 50 jaar ervaring in de optiekbranche!
  • De specialist in het voor u maken van etuis, brildoekjes, brillensprays en draagtassen in uw huisstijl.
  • Een Green Originals lijn met milieuvriendelijke producten.
  • Officiële leverancier van Clic en SeeOO in de Benelux!
  • Samen zorgen wij er voor dat u gezien wordt!

Maatwerk

Voor een maatwerk product zoals een leuke brillendoek, een mooie tas, etui of complete afleverset komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Onze vertegenwoordigers komen bij u in de winkel om uw huisstijl te bekijken en zo de juiste producten te kunnen aanbieden.  

CLIC en nog veel meer…

De Clic producten zijn een revolutie op het gebied van eyewear. Als officiële Clic dealer in de Benelux bieden wij u een ruim assortiment Clic leesbrillen aan. De leesbrillen collectie bestaat uit wel 12 verschillende modellen. Ook de Kidz Iwear collectie ontbreekt niet in ons assortiment. Kleurrijke baby- en kindermonturen gemaakt met een siliconen montuur, deze zijn heel flexibel en buigbaar. Ideaal voor de kleintjes. Maar ook voor talloze andere producten zoals zwembrillen, lensartikelen, fraaie brilkoordjes en etuis bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk het allemaal in onze webshop. Of neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Contactformulier Talba

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.