Théa Pharma

De algehele gezondheid van het oog en optimalisatie van visus gerelateerde kwaliteit van leven staat bij het Franse familiebedrijf Théa Pharma al meer dan 150 jaar centraal. Met kwalitatief hoogwaardige producten in alle oogheelkundige indicatiegebieden, een focus op conserveermiddelvrije effectieve productinnovaties, educatie, beschikbaarheid en duurzaamheid is Théa Pharma al jarenlang een vertrouwde partner van oogzorgverleners door heel Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Amerika.

Familie Chibret; deze familie heeft zijn stempel op de oogheelkunde gedrukt door bij te dragen aan de ontwikkeling en distributie van innovatieve oogheelkundige producten.

Het team

In 2019 heeft Théa Pharma Nederland een team opgericht dat zich focust op de optiek. Het team bestaat tegenwoordig uit 4 personen, namelijk:

Van links naar rechts: Julius Wouters, Joost van Oostrum, Eelco Hardeman en Anhar al Khamisi

Samen vertegenwoordigen zij een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten binnen de categorieën:

Met veel plezier ondersteunt het team u in het optimaliseren van visus gerelateerde kwaliteit van leven van uw cliënten door middel van, onder andere:

  • Het implementeren van een effectief droge ogen behandelmanagement protocol.
    Théa Pharma heeft ruime ervaring in het structuren en begeleiden van behandelmanagement protocollen welke gebaseerd zijn op de meest recente evidence-based richtlijnen voor ondersteuning van de algehele gezondheid van het oog.
  • Het delen van kennis en kunde door het aanbieden van trainingen.
    Théa Pharma is zeer ervaren in het aanbieden van trainingen op diverse kennisniveaus aan diverse specialismes binnen de optiek.
  • Het organiseren van promotionele activiteiten ten behoeve van regionale positionering en klantenbinding.
    Nu de protocollen bekend zijn en het kennis- en vertrouwensniveau bij uw team op niveau is, is het van belang om uw (potentiële) klanten te informeren dat u de regionale expert bent op het gebied van oogzorg. Wij ondersteunen u hierbij.

Naast bovenstaande punten stelt Théa Pharma als service diverse marketingmaterialen ter beschikking die uw werk makkelijker maken. Denk hierbij aan promotiecampagnes, materiaal om in de winkel of online aandacht te vragen voor droge ogen en informatiefolders die u na een consult mee kan geven aan de cliënt zodat deze uw verstrekte informatie thuis nog eens na kan lezen.

Ervaringen met Théa Pharma van andere Centrop-leden

Théa Pharma werkt al jaren individueel samen met enkele Centrop-leden en is zeer blij over de overeengekomen landelijke samenwerking. Bent u benieuwd naar de ervaringen van uw collega Centrop-leden die al enige tijd met onze producten werken? Bekijk enkele reacties hier:

‘’Onze samenwerking met Théa Pharma begon zo’n 10 jaar geleden. Een klant had moeite met het gebruik van het flesje van zijn oogdruppels en zo waren we naar een alternatief op zoek. Ondertussen voeren we bijna uitsluitend de producten van Théa Pharma voor onze droge ogen / blepharitis klanten, naar volle tevredenheid. De samenwerking met Théa is prettig en wij kijken uit naar een prettige voortzetting van deze jarenlange samenwerking.’’
Jean-Paul Carrière, Eigenaar en Optometrist JPC Optiek, Bergen (nh)

‘’Met Théa Pharma heb ik een fijne samenwerking. Je wordt ondersteunt met trainingen en activiteiten, zeker wordt je ook altijd op hoogte gesteld als er veranderingen komen. Het is een bedrijf dat meedenkt en helpt om er voor jouw winkel het beste van te maken. De oogzorg producten zijn heel goed, je kan alle klachten van droge ogen goed verhelpen. De ervaringen van mijn klanten zijn ook positief. Bijna bij alle bril of contactlens aankopen worden er oogzorg producten van Théa Pharma verkocht.’’
Türkan Tozen, Eigenaar Van Rijt Optiek, Den Haag

Meer weten?
Wenst u meer informatie te ontvangen over ons assortiment, onze werkwijze of heeft u een directe behoefte waar wij in kunnen voorzien? Neem dan direct contact op met één van onze accountmanagers of neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij zien ernaar uit u te ontmoeten en een nauwe samenwerking te starten!

Contactformulier Théa Pharma

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.