Centrop

O’max instruments: alles voor uw optiek- en optometriepraktijk

O’Max Instruments biedt als exclusief distributeur van Topcon instrumenten, een compleet programma van instrumenten, software en meubilair voor de optiekbranche. Met Topcon leveren wij hoogwaardige instrumenten met een sterkt focus op kwaliteit, gebruiksgemak en innovatie. Bij diverse instrumenten is zelfs volautomatische bediening op afstand mogelijk. De producten zijn voorzien van de laatste technologie en kennen een prima connectiviteit. Dit betekent een verademing voor uw workflow, want met Topcon werkt alles nét even beter.

Topcon instrumenten

O’Max adviseert u graag voor de inrichting van uw refractieruimtes, werkplaatsinrichting en innovaties voor uw optiekbedrijf. Daarnaast beschikken we over een compleet assortiment oplossingen en kunnen wij u adviseren en marketingondersteuning bieden bij het opzetten van een droge ogen of Myopie praktijk.

Service

Met een Full Service contract zorgt u ervoor dat uw instrumenten altijd in topconditie zijn tegen lage servicekosten. U heeft een helder overzicht van de jaarlijkse onderhoudskosten zonder verrassingen achteraf. De installatie, onderhoud en service wordt uitgevoerd door de allround service experts van Optic Works.  Onze connectiviteitspecialisten zorgen voor voor een prettige en efficiënte werkroutine in uw werkplaats en praktijkruimten.

Advies en financiering

Onze medewerkers adviseren u graag bij aankoop, inruil, onderhoud, service en zeer gunstige financiering. Combinatiedeals met de inkoop van brillenglazen, leasing of directe betaling, alles is bespreekbaar.

Welke voordelen zijn er nog meer?

  • Een sterk merk (Topcon) met decennia ervaring
  • Sterk moederbedrijf: Essilor Luxottica
  • Full Service contract inclusief bij elk instrument
  • Service Organisatie : Optic Works