Centrop

Summer promotie Scotch & Soda en Jaguar

Deze maand start Menrad twee social media campagnes in samenwerking met NanaWoody&John om je te ondersteunen bij de verkoop van de Scotch & Soda en Jaguar monturen en zonnebrillen en het bereiken van potentiële nieuwe klanten. De online campagnes draaien om het promoten van de collecties en de verkooppunten waar deze beschikbaar zijn.

Scotch & Soda
Voor de campagne van Scotch & Soda geldt een geweldige winactie in de periode 1 mei t/m 31 juli : ‘Koop een Scotch & Soda (zonne)bril en maak kans op een unieke, hippe Veloretti fiets’ Om dealers te ondersteunen gaat Menrad volop landelijk adverteren op social media. De nieuwste modellen worden gepromoot in een carrousel post inclusief de winactie en link naar de Scotch & Soda Eyewear dealerpagina. Zodra ze jouw winkel bezoeken, een Scotch & Soda bril en/of zonnebril kopen en kans willen maken vullen ze de deelnamekaart in en leveren die in bij jouw winkel. De winkels met de meeste inzendingen krijgen van Menrad een gezellig diner voor 4 personen kado!

Jaguar
Van Jaguar Eyewear worden ook de nieuwste modellen en campagnebeelden met de nieuwe look&feel op social media gepromoot. Consumenten klikken door naar een landingspagina waar ze alle dealers kunnen vinden die Jaguar Eyewear in hun assortiment voeren. Ondersteun deze actie zelf door de Jaguar collectie tijdens de actieperiode extra goed zichtbaar in de etalage te tonen!

Nog meer profiteren?
Naast de landelijke social media campagnes kan jouw winkel ook lokaal extra onder de aandacht worden gebracht met lokale Facebook en Instagram advertenties in jouw eigen look&feel. Deze posts worden op de tijdlijn van FB en Insta gebruikers in de omgeving van jouw winkel getoond en gepromoot. Dat kan al voor € 200 per week, waarbij alles voor je wordt verzorgd.

Wil je meer weten over deze campagne? Over de winactie of heb je andere vragen?
Bel 010 – 31 60 580 of mail Menrad via bovenstaande button.